La Bonne Vie nieuws of weetjes

Voor actueel nieuws volg ons op Facebook 

Het vakantiepark is open van 1/4/18 tot 15/11/2018. De camping is open van 1/5/.. tot 1/10/… In januari tot 1 april is het park gesloten.

U kunt het hele jaar door reserveren via het on-line reserveringssysteem op deze website. Als U iets wilt vragen stuur dan aub een mail aan info.labonnevie@gmail.com

La Bonne Vie en de Stichting Jorens gaan een duurzame relatie aan:

Na 2 succesvolle zomer perioden is overeengekomen dat de Stichting Jorens de komende jaren de middelste 4 weken van de Nederlandse schoolvakanties op la Bonne Vie gaat bezetten.

In die periode is er geen animatie van La Bonne Vie en is er uitsluitend animatie verzorgd door de Stichting Jorens voor de deelnemers aan hun programma.

Nieuw sanitair voor seizoen 2018:

Er is terecht kritiek op de beperkte hoeveelheid sanitair voor kampeerders. Tot voor kort was er niet genoeg geld om dit op te pakken, maar dat is nu opgelost. We starten in het voorjaar met het verdrievoudigen van het oppervlak en de capaciteit.

Camping geclassificeerd en uitgebreid:

Een belangrijke stap vooruit is de classificatie van de camping met één ster. Het is er nog maar ééntje door het verouderde sanitair. Maar erg belangrijk voor de BTW afdracht. Het aantal kampeerplaatsen is verhoogd naar 15 en er ligt een bouwaanvraag voor 2 sanitair gebouwtjes met privé sanitair voor 4 kampeerplekken. We gaan voor luxe!

Jubilea vieren op La Bonne Vie

Frankrijk kent een strenge regelgeving voor alcoholische drank. 1 glas wijn is de limiet na 2 glazen mag je geen auto meer rijden. Door restauratie en slaapgelegenheid op dezelfde plek aan te bieden heeft niemand last van deze regels.

In de winter van 2015  is een cluster van 5 pagodetenten opgezet. Dit zijn professionele tenten die permanent kunnen blijven staan. Ze zijn uitgerust met systeemvloeren en verwarming. Wij verwachten hiermee groepen beter te kunnen huisvesten om gezamenlijk te eten en te feesten. In de professionele keuken, in één van de 5 tenten, worden  de maaltijden verzorgd door een traiteur of de groep kookt zelf. De 5 tenten zijn gekoppeld en bieden zo 180 m2 ruimte. Verder is er een terras met 8 tuintafels en een barbecue. Je kunt er met 50 man eten.

feesttenten_bij_la_bonne_vie

Voor verjaardagen, jubilea etc., de motorclub, kaartclub, kookclub, verzin het maar.

Deze faciliteiten zijn niet beschikbaar in juli en augustus.

 

TOP