Bestemmingen

Bedrijfsuitje in Eindhoven… in de sfeer van de Côte d’Azur!

Na de coronapandemie, en door het vele thuiswerken en de hoge werkdruk kijken veel medewerkers erg uit naar een leuk bedrijfsuitje. Het bedenken van een leuk uitje was al nooit even gemakkelijk, maar het vraagt nu nog meer aandacht. Je wil mensen immers er echt even uit laten zijn, en zo de teamspirit een boost geven. Zon, zee en strand doen het hierbij altijd goed. Helemaal als je denkt aan de sfeer aan de Franse Côte d’Azur. Maar met z’n allen afreizen voor een weekendje? Dat is niet alleen kostbaar en tijdrovend, maar ook nog eens niet erg duurzaam. Wist je al dat je in Noord-Brabant een unieke evenementenlocatie met precies dezelfde vibe vindt?

Het gevoel van zon, zee en strand vlakbij Eindhoven

Eindhoven staat niet echt bovenaan de lijstjes met aantrekkelijke plaatsen in ons land. De stad staat vooral bekend om industrie en de High Tech Campus: niet echt zaken die je associeert met ontspanning, inspiratie en creativiteit. En toch bevindt zich vlakbij de stad een plaats waar je dit wel allemaal vindt. Beachclub Sunrise is een ideale locatie voor een dynamisch en inspirerend bedrijfsuitje in Eindhoven.

Beachclub Sunrise aan de recreatieplas Aquabest heeft een geheel unieke sfeer. Een fijn terras, een schitterend uitzicht over een waterplas en een ruim strand (met palmbomen) zorgen ervoor dat je je direct aan de Franse zuidkust waant. De zon, het water en het strand leveren instant happiness. En daarvoor hoef je niet lang te reizen, aangezien het zich bevindt net ten noorden van Eindhoven. Voornamelijk voor bedrijven uit Noord-Brabant, Gelderland en Limburg ligt de sfeer van de Côte d’Azur binnen handbereik met maximaal een uurtje rijden. Mensen hebben echt even het gevoel er helemaal uit te zijn. Kom maar op met die feestelijke of creatieve stemming!

Zaalverhuur voor diverse groepen en gelegenheden

Met een evenementenlocatie aan het strand denken veel mensen al snel aan bedrijfsuitjes met de glamourachtige sfeer van de Franse zuidkust. Of aan een sportief uitje met strandactiviteiten. Beachclub Sunrise biedt echter veel meer. Bij dit zaalverhuur bedrijf in Eindhoven kun je het hele jaar door terecht voor uiteenlopende bijeenkomsten en groepsgroottes. Een kleine afscheidsborrel voor een medewerker, een opvallende locatie voor een vergadering of workshop? Of groots uitpakken met een spetterend feest voor duizenden mensen? Het kan hier allemaal. Bij de beachclub zijn diverse zalen beschikbaar, allemaal met een eigen unieke sfeer. Ook in de winter!

Laad meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button