Vakantie

Dagje uit met je vrienden? Deze 4 toffe activiteiten maken je dag compleet!

Heb je binnenkort een vriendenweekend of dagje in Nederland op de planning staan? Of komt er een vrijgezellenfeestje aan? Dan kun je alvast maar beter een aantal leuke activiteiten plannen. En gelukkig heeft ons kleine land genoeg te bieden voor iedereen!

Laat de bierfiets, de cocktail workshop of het winkelcentrum eens voor wat ze zijn en ga voor een unieke activiteit. Zo een die je niet iedere dag zou ondernemen. Heb je wat inspiratie nodig? Bekijk dan de onderstaande toffe activiteiten en kies je favoriet.

1.     Beleef de unieke F1 Experience in de Veluwe

Zoek je een leuke activiteit in de Veluwe? Ga dan met je vrienden naar de meest moderne F1 Experience van heel Nederland: de Racelounge. Hier ervaar je zelf de Formule 1, dankzij State of The Art F1 simulatoren, die door professionele racers worden gebruikt voor trainingsdoeleinden.

Zittend in de cockpit ervaar je tijdens het racen hoe het is om een echte coureur te zijn. De levensgrote schermen en geluidsdichte muren maken de ervaring bovendien helemaal compleet. Iets voor jou? Je kunt de Racelounge boeken tot 6 personen.

Lees ook: Een alternatief dicht bij huis, bezoek het mooie Texel.

2.     Maak een GPS Tour door de duinen van Lisse

Meer zin in een buitenactiviteit maar ben je niet zo sportief? Geen probleem. Dan huur je gewoon een Renault Twizzy in Lisse met je vrienden, die je dwars door zandverstuivingen, kustplaatsjes en prachtige landschappen leidt.

Tijdens de rit krijg je een GPS en audiogids met alle aanvullende informatie over de plaatsen die je doorkruist. De auto is milieuvriendelijk, heeft open zijkanten zodat je de zee kunt ruiken en biedt de perfecte mogelijkheid om de mooie omgeving van Lisse te ontdekken.

3.     Waag je in een digitale Escaperoom in Voorthuizen

We gaan weer even terug naar de Veluwe, en wel naar de X-Cube in Voorthuizen: de digitale Escaperoom van de toekomst met een spannende verhaallijn.

Waag je in de ruimte met dikke touchscreens, voorzien van 5 kanaals Dolby Digitaal geluid. Samen met je vrienden vorm je één team en gaan jullie raadsels oplossen, codes kraken en afluisterapparatuur opsporen. Dit alles om uiteindelijk de waarheid achterhalen…

Dit is een geweldige activiteit voor het versterken van de teambuilding en tevens om elkaar beter te leren kennen. Een lekker spannend evenement om samen met je vrienden te doen dus.

4.     Ervaar ‘Virtual Reality’ bij Zero Latency VR in Rotterdam

Bij Zero Latency VR in Rotterdam kun je met twee tot acht personen tegelijkertijd de meest geavanceerde free-roam Virtual Reality ervaren. Free-roam VR betekent dat je vrij kunt bewegen en rondlopen, in dit geval in een gigantische hal van 200 vierkante meter.

Samen met je team vecht je tegen zombies, ruimterobots of andere ongewenste bezoekers. Zet de VR-headset op, pak je pistoolcontroller en verken deze geweldige en levensechte fantasiewereld in alle vrijheid. Laat de adrenaline maar stromen!

Voor welke van deze leuke activiteiten je ook kiest: jij en je vrienden zullen gegarandeerd een geweldige dag beleven samen. Have fun!

Laad meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button