Disclaimer van La Bonne Vie

Voorwaarden:

Op de door La Bonne Vie sarl aangeboden vakantiewoningen of kampeerarrangementen zijn onze voorwaarden zoals weergegeven op deze website en ev. aanvullende voorwaarden van La Bonne Vie sarl van toepassing.

Website :

De informatie op onze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks deze zorgvuldigheid zijn onjuistheden of onvolkomenheden niet volledig uit te sluiten. Hieraan en aan het functioneren van de website en het gebruik van de verstrekte informatie of het tijdelijk niet beschikbaar zijn daarvan, door bijvoorbeeld technische storingen, kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks:

Op deze website staan hyperlinks vermeld naar websites van derden. La Bonne Vie sarl is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het functioneren van deze websites die niet door La Bonne Vie worden beheerd.

Intellectueel eigendom:

De website en de content daarvan zijn intellectueel eigendom van La Bonne Vie sarl. Gebruik hiervan met commercieel oogpunt is zonder schriftelijke toestemming van La Bonne Vie sarl uitdrukkelijk niet toegestaan.

Content:

La Bonne Vie draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op de website die is opgesteld op basis van gegevens van derden, waaronder maar niet uitsluitend informatie over toeristische trekpleisters en evenementen, alsmede gegevens van bezienswaardigheden in de buurt van het vakantiepark.

TOP