Voorzieningen op vakantiepark "La Bonne Vie"

Kindvriendelijk vakantiepark met camping in Bourgondie

Het terrein bestaat uit 2,5 hectare grond met bebouwing en 1,5 hectare grasland voor de pony’s.
Over het gehele bebouwde terrein is WIFI internet beschikbaar.
De toegangswegen zijn verhard en verlicht.

De receptie is in het hoofdpand. Daar liggen brochures en verkopen we wijn, drankjes en ijs. Buiten staat een bak met speelgerei zoals ping pong bedjes etc. EHBO verbanddozen liggen op de receptie, de broodoven-keuken en de 2 caddies.

Er is op 4 plaatsen sanitair:

  • Sanitair gebouw bij zwembad (3x WC, pissoir, 3x douche, 3 wastafels, 2x afwasblad, vermaler)
  • In het hoofdgebouw (2 WC’s, douche, wastafels, wasmachine, afwasblad)
  • Sanitairwagen (2 WC’s, 2 pissoirs, 2 wasbakken, alleen koud water)
  • Gebouwtjes bij het tentencomplex met 2 invaliden toiletten, douche en pissoir.

Geen muntjes nodig voor warmwater!

Het verwarmde zwembad is circa 5 x 12m. met twee trappartijen voor de kleintjes. Op het grote terras staan veel ligstoelen en parasols. Tevens is er een zonnedouche. Beveiligd door een hekwerk met kindveilige toegangspoortjes.

Voor kinderen zijn er trapskelters, schommels, ping-pong tafel, wip, voetbal goals en diverse dieren zoals goudvissen, cavia’s, konijnen, eenden en 2 pony’s.
Voor de “oudjes” is er een jeux de boules baan en rozentuin met banken.

Aan de receptie vindt U brochures en verkopen we drankjes en lokale wijnen.

Bij de zomerkeuken is eetgelegenheid met eenvoudige restauratie (juli-aug). Er is plaats voor ca. 24 personen.

Voorzieningen voor groepen:

Er is een eetzaal met maximaal 30 couverts met volledig ingerichte keuken, vaatwasser, servies, drie koelkasten, koffiezetapparaten en 5 pits gaskomfoor met grill-bakoven op gas en een audio-installatie.

Buiten is er de broodoven (voor het hoofdgebouw) met een overdekte tuinkeuken met warm en koud water, vaatwasser, oven, 4 pits gaskookplaat, diepvriezer met ijsjes, ijsmachine, magnetron en grote koelkast. Er naast staan tuintafels voor 24 personen en een stenen barbecue. (Dit is is niet bestemd voor kampeerders). Zie de pagina “groepen“.

Binnen in de broodoven bevindt zich een kleine professionele keuken met 2 ovens, gasstel, grillplaat, 4 friteuses, 1 koelkastje en  werkblad met spoelgelegenheid. Hier bereiden we maaltijden.

Boven op de heuvel, op afstand van de bebouwing, staat een grote receptietent van 180 m2. Deze is voorzien van een bar met koelkasten en een grote professionele keuken ingericht om voor groepen te koken. Er zijn tafels en stoelen voor 49 personen in de tent en op het bijgelegen terras. Er is sanitair bij de ingang en op het terras.

TOP