Introductie van vakantiepark La Bonne Vie in Bourgondie

symbol_wifi symbol_accessible_chaise_roulante dogs_allowed

Comfort midden in de natuur.

Vakantieparkje La Bonne Vie is 4 hectares groot en is omringd door bossen, weides en wijngaarden. Het park zelf ligt op een helling en is beplant met een variëteit aan bomen en struiken. In een omheind waterreservoir zitten goudvissen, karpers en eenden. Ernaast in een omheind gedeelte wonen konijnen, cavia’s en kippen.

Er is een schaduwrijke rozentuin met banken. Het park is toegankelijk via een verharde weg.

In het hoofdpand bevindt zich de woning van de exploitant met een kleine receptie en 3 zeer complete vakantiewoningen. In de voormalige stal van de boerderij is een eetzaal, sanitair, een linnenkamer en een klein restant van de stallen. Aan de receptie liggen toeristische brochures en men verkoopt ijs, drankjes en Bourgondische wijnen. Voor het hoofdpand ligt een broodoven met 2 keukens en buitentafels.

Langs de rand van het parkje liggen 6 vrijstaande bungalows en 2 chalets, elk met een eigen tuin en parkeerplaats.

Tussen de bungalows en het hoofdpand ligt centraal een verwarmd zwembad met een ruim terras, helemaal afgeschermd door een houten hekwerk.

Op afstand staat een grote tent waar groepen gezamenlijk kunnen eten, dansen etc. De 11 huisjes hebben samen 50 bedden en de combi feesten en hier slapen spreekt velen aan ivm de strenge regels voor alkohol gebruik en verkeer. Dit complex wordt alleen gebruikt in het laag seizoen, niet in de zomermaanden.

Een gedeelte van het park is bestemd voor kampeerders rondom een speelveldje en apart op het boven terrein. Er is plaats voor 2 tenten in de boomgaard.

Zo’n 1,5 hectare van het terrein is afgeschermd en niet ontwikkeld. Hier vertoeven de 2 pony’s Addy en Raider.

Rondom het park liggen meerdere wandelpaden waar u absolute rust zult ervaren.

Het park ligt zelf op het « platte land » maar op slechts enkele kilometers van diverse dorpen met winkels.

Diaserie van het park
TOP