Vakantie

Op vakantie naar Frankrijk! Maar welke verzorgingsproducten mogen niet ontbreken in jouw koffer?

Eindelijk mogen we weer op vakantie! Het lijkt er nu toch echt op alsof corona langzaam zal gaan uitdoven binnen Europa. We durven het bijna niet te zeggen, maar zullen we na twee jaar éindelijk het eindstation van deze pandemie hebben bereikt? Experts zijn voorzichtig optimistisch en wij – vakantieliefhebbers-  dus ook! Dat is duidelijk te merken, want de afgelopen weken is er ineens een enorme run gekomen op vakanties naar buitenland. Eindelijk durven we het weer aan om vakanties te boeken. In de veronderstelling dat zodra de vakantieperiode begint, de meeste landen ook de coronamaatregelen bijna allemaal hebben laten varen. Het lijkt dus ook een héle mooie zomer te worden voor een vakantie naar het geliefde Frankrijk.

Hoog tijd voor al een beetje voorpret. Eén ding wat we meestal niet zo kunnen waarderen is de inpakstress die bij een vakantie naar het buitenland ontstaat. Daarom hierbij alvast een lijstje met verzorgingsproducten die niet in jouw koffer mogen ontbreken. Dat scheelt straks weer een heleboel inpakstress.

Een goede zonnebrand

Allereerst natuurlijk een hele goede zonnebrand. Kijk hiervoor op Beauty Plaza. Hier vind je enkel de meest kwalitatieve merken en meest natuurlijke producten. Fijn om te weten dat je voor een zonnebrand kiest die bijvoorbeeld ook dermatologisch getest is en geen kunstmatige toevoegingen bevat. Zeker wanneer je over een gevoelige huid beschikt.

Kies het liefst voor een zonnebrand met factor 50. Zo bescherm je je huid optimaal. Wanneer je over een redelijk makkelijke huid beschikt en niet snel verbrandt, dan kun je ook nog kiezen voor factor 30. Bedenk wel dat de zonnebrand je niet alleen beschermt tegen verbranding door de zon, maar ook tegen andere schadelijke gevolgen van de UV-stralen. Blijf daarom altijd goed smeren en doe dit het liefst iedere dag. Ook als het geen zonovergoten dag is of als je de hele dag in de schaduw doorbrengt.

Een goede zonnebrand

Neem je favoriete beautyproducten mee

Veel mensen gaan toch maar overstag voor een simpel reissetje van shampoo, conditioner en enkele andere verzorgingsproducten. Handig, die kleine flacons. Wanneer je echter over een gevoelige huid beschikt, is het niet aan te bevelen om zomaar over te stappen van verzorgingsproducten. Zeker als je niet weet hoe je huid op andere producten reageert. Daarom is het verstandiger om je eigen favoriete beautyproducten mee te nemen en hier eventueel een reissetje van samen te stellen. Je kunt ze zelf overgieten in kleinere flacons en bij veel merkjes kun je je eigen favoriete producten ook in kleinere hoeveelheden kopen. Wel zo handig om ruimte te besparen in de koffer.

Hydraterende crème

Ga je op vakantie naar het zonnige Zuid-Frankrijk? Dan mag een hydraterende crème zeker niet ontbreken in de koffer. Hydrateren is altijd al belangrijk voor de huid, maar zeker bij zomerse temperaturen. Door de huid extra te hydrateren, help je deze te beschermen tegen invloeden van buitenaf, voorkom je huidirritatie en snellere huidsveroudering op de lange termijn. Altijd verstandig om mee te nemen dus.

Laad meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button