Over ons en La Bonne Vie

La Bonne Vie sarl is opgericht in 2001 en is exclusief exploitant van domein Niniolle. Het is een Franse BV, dat heet een SARL. De aandeelhouders zijn de bedrijfsvoerder Peter Bredie en zijn kinderen. Het is feitelijk een eenmanszaak die wordt aangevuld met seizoenwerkers die via een uitzendbureau werken. La Bonne Vie is een kleine speler in de markt van de vakantieparken. Het is de kleinschaligheid en persoonlijke aandacht die er mede toe leidt dat we een uitzonderlijk hoge repeat rate hebben. 

We zijn ook op zoek naar hulp voor diverse werkzaamheden zoals verfwerk, onderhoud gebouwen, onderhoud tuin, receptiewerk.

Neem contact met ons op om te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

 

Peter

Bedrijfsvoering: Peter Bredie voor u MAÎTRE PIERRE. Na de HTS ben ik bij een multinational opgeklommen van technicus - en product manager naar European business unit manager in medische apparatuur. Ik ben geswitcht om strategisch - en marketing manager te worden bij een bedrijf in Denemarken dat niet meer te redden bleek. Dat was het zetje dat ik nodig had om een volledige ommezwaai aan mijn leven te geven. Na lang zoeken werd het Niniolle in Bourgondie om daar als zelfstandige een droom te verwezenlijken. Inmiddels zijn 18 jaar verstreken sinds de aankoop van het domein en is de weide omgetoverd in een park met vakantiebungalows en diverse faciliteiten. De bouwfase is vrijwel afgesloten en het accent ligt nu op de exploitatie.

Odette

Introductie van seizoenwerker Odette:
Ik ben de buurvrouw van Nida de vorige schoonmaakster. Ik woon tegen over het kasteel van Couches. Van oorsprong kom ik uit Cameroen. Daar wonen mijn inmiddels getrouwde kinderen. Ik ben zelf ook getrouwd en mijn Franse man is sinds kort met pensioen. Ik heb helaas geen rijbewijs en we hebben geen auto, dus kom ik lopend of op de fiets naar La Bonne Vie.

Isa

Introduktie van allemansvriend Isa. Ik ben een chocolade Labrador. Ik ben een ras hond. Kinderen zijn mijn vriendjes, daar speel ik graag mee. Ik heb wel altijd trek in wat lekkers en zoek alle voortenten af in de hoop iets te vinden. Dus dicht houden die tent! En geef me niets eten aub.

Tanja

Ik ben Tanja van der Laan en ik ga assisteren met diverse werkzaamheden, zoals de receptie, het zwembad, het sanitair etc. U zult mij hier aantreffen van begin juli tot eind augustus.

TOP